BMS-lidmaatschapsschild

Zoals jullie kunnen zien hebben wij speciaal voor onze leden een herkenbaar BMS-lidmaatschapsschild gemaakt. Wij zouden het erg leuk vinden als jullie dat aan de muur of bij de voordeur van je praktijk zouden bevestigen.

Ontvang € 5,00 retour!

Maak daar dan een foto van (van jou en het schild) en stuur dat op naar onze administratie zodat wij het kunnen delen op onze Social Media.

In ruil daarvoor krijg je € 5,00 van ons retour op de aanschafprijs. Daar hoef je verder niets voor te doen, Als wij de foto ontvangen dan maken wij dat automatisch in orde.

Voor alle vervolglidmaatschapsjaren krijg je gratis bij het verlengen van je lidmaatschap een jaarzegel toegestuurd.

Winkel

Het schild (4x185x110 mm) kost € 15,00 (inclusief afstandshouders) en kan via de winkel of bij het afsluiten/verlengen van het lidmaatschap worden aangeschaft.