Branche-erkenning

Als een van de grootste belangenverenigingen op het gebied van massage en sportverzorging in Nederland heeft de BMS zich ondermeer het op peil houden en verbeteren van de kwaliteit van de massage- en sportverzorgingsbranche ten doel gesteld. Zeker nu het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen de controle op, en de erkenning van alle exameninstanties en vrije beroepen heeft losgelaten, is het van het grootste belang dat wij als branchevertegenwoordiger aangeven aan welke kwaliteitseisen een opleiding en de afgestudeerde masseur dient te voldoen.

Derhalve hebben wij een erkenningsreglement opgesteld voor de opleidingsinstituten en voor ondernemingen (MKB). Meer informatie vindt u op deze pagina onder de tabs 'Branche–erkend Opleidingsinstituut' en 'Branche–erkende Onderneming'.