Lidmaatschap

Iedereen die gediplomeerd werkzaam is in de 'massagewereld' kan lid worden van de belangenvereniging. Twijfelt u over uw kwalificaties of heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lidmaatschap-opties
BMS
Regulier (1 persoon): € 49,95
Duo (2 personen, 1 adres): € 79,90
Gekwalificeerd Behandelaar
Gediplomeerd
Niet-gediplomeerd
+ € 10,00 bemiddelingskosten
Balens
Verzekeringspakket
+ € 86,00 per jaar
Balens + Klachtenportaal Zorg
Verzekeringspakket + Wkkgz
+ € 135,95 per jaar
Balens
Verzekeringpakket
+ € 50,00 per jaar
Balens + Klachtenportaal Zorg
Verzekeringspakket + Wkkgz
+ € 99,95 per jaar

U kunt uw BMS-lidmaatschap dus uitbreiden met een Verzekeringspakket (Balens) en een Wkkgz-registratie (Klachtenportaal Zorg).

Message-abonnement

Als u alleen lid wilt worden om ons verenigingsorgaan 'Message' 4 x per jaar te ontvangen, dan kan dit voor € 25,00. Dit type lidmaatschap is niet uit te breiden.

Omschrijving Inhoud Kosten
BMS-lidmaatschap
  • U ontvangt 4x per jaar het verenigingsorgaan Message.
  • U kunt gratis of tegen een sterk gereduceerd tarief deelnemen aan diverse activiteiten.
  • U kunt zich aansluiten bij ons massageteam.
€ 49,95
Regulier

€ 79,90
Duo
Message-abonnement
  • U ontvangt 4x per jaar het verenigingsorgaan Message.
€ 25,00

Een BMS-lidmaatschapsperiode loopt van 1 januari tot en met 31 december. Eerder lid worden is mogelijk onder de onderstaande voorwaarden:

• Bij aanmelding vóór 1 juli is de volledige jaarcontributie verschuldigd en is er geen verlengingsverplichting.
  • Bij aanmelding op of ná 1 juli is de helft van de jaarcontributie verschuldigd en is er een verlengingsverplichting van minimaal één jaar.
  • Bij aanmelding op of ná 1 november is er geen contributie meer verschuldigd voor het lopende jaar maar is er een verlengingsverplichting van minimaal één jaar.