Lidmaatschap-opties
Verzekeringspakket + Wkkgz
+ € 135,95 per jaar

Lidmaatschap

Iedereen die gediplomeerd werkzaam is in de 'massagewereld' kan lid worden van de belangenvereniging. Twijfelt u over uw kwalificaties of heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Regulier of Duo-lidmaatschap

U kunt uw BMS-lidmaatschap uitbreiden met een Verzekeringspakket (Balens) en een Wkkgz-registratie (Klachtenportaal Zorg).

Message-lidmaatschap

Als u alleen lid wilt worden om ons vakblad 'Message' 4 x per jaar te ontvangen, dan kan dit voor € 25,00. Dit type lidmaatschap is niet uit te breiden.

Voordelen BMS-lidmaatschap
  • U wordt op de hoogte gehouden van ontwikkelingen binnen de branche.
  • U ontvangt 4 x per jaar ons vakblad de 'Message'.
  • U kunt zich aansluiten bij ons massageteam, dé kans om ervaring op te doen.
  • U kunt gratis of tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan diverse activiteiten.
  • Een gratis BMS-lidmaatschapspas: uw legitimatie en entreebewijs voor de diverse activiteiten.
  • Een eigen account met toegang tot het digitale Message-archief en de mogelijkheid uw eigen gegevens te wijzigen.
  • 10% ledenkorting op floop.nl, de webshop voor al uw producten op het gebied van massage en verzorging.
  • Korte lijnen met onze administratie, alle medewerkers staan u graag te woord. Uiteraard beantwoorden wij ook al uw vakinhoudelijke vragen.
  • U ontvangt de BMS-nieuwsbrief met relevante informatie en nieuws.
  • U kunt als BMS-lid gebruikmaken van onze klachtenregeling en -functionaris (alleen voor masseurs die zich uitsluitend bezighouden met het losmaken van spieren).
  • Met een erkend diploma van de ESPO, de NESPG, de NESM, het NGS en ACE kunt u het Balens- verzekeringspakket afsluiten voor € 86,00 per jaar (voor niet-leden € 170,00).
  • Mogelijkheid om tijdens uw opleiding een studentverzekering af te sluiten voor al uw proefbehandelingen. Deze verzekeringspakketten kunt u uitbreiden met een Wkkgz-registratie bij Klachtenportaal Zorg voor € 49,95 per jaar (voor niet-leden € 99,00).
  • Mogelijkheid tot het gratis downloaden van uw persoonlijke websitebatch.

Een BMS-lidmaatschapsperiode loopt van 1 januari tot en met 31 december. Eerder lid worden is mogelijk onder de onderstaande voorwaarden:

• Bij aanmelding vóór 1 juli is de volledige jaarcontributie verschuldigd en is er geen verlengingsverplichting.
  • Bij aanmelding op of ná 1 juli is de helft van de jaarcontributie verschuldigd en is er een verlengingsverplichting van minimaal één jaar.
  • Bij aanmelding op of ná 1 november is er geen contributie meer verschuldigd voor het lopende jaar maar is er een verlengingsverplichting van minimaal één jaar.